golden moments

Ingrediente naturale pentru momentele tale de aur

Cereale, hamei, drojdie de bere și apă: doar de atât au nevoie maeștrii berari de pretutindeni pentru a crea berea de care te bucuri atât de mult. Acestea sunt practic cele patru ingrediente ale momentului tău de aur, cel în care savurezi o bere rece la finalul unei zile de muncă.

Chiar datorită acestor ingrediente naturale ale sale, un consum moderat de bere poate face parte dintr-un stil de viață echilibrat. Parte a dietei zilnice a multora dintre noi, berea are calități pe care e bine să le cunoaștem pentru a o savura și mai bine.

Datorită conținutului de cereale, în special de orz, berea are un conținut de fibre, putând astfel să favorizeze digestia.

Hameiul este o sursă importantă de antioxidanţi, flavonoidele conținute de hamei fiind antioxidanți mai puternici decât cei conținuți chiar de ceaiul verde sau soia. Astfel, hameiul transformă practic berea într-o sursă naturală de antioxidanți.

Apa, care se regăsește într-o proporție de peste 90%, conferă berii calitatea de a rehidrata și răcori organismul.

Drojdia de bere conţine proteine şi toate vitaminele din complexul B, vitaminele D, H, E, enzime, săruri minerale cu conţinut mare de potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor, lipide, toate putând contribui șa starea de bine a organismului tău.

În plus, apa, care se regăsește într-o proporție de peste 90%, conferă berii calitatea de a rehidrata și răcori organismul.

Fie că e vorba de sărbători, de ieşiri cu prietenii sau de petreceri cu familia, berea este aproape nelipsită de pe masa, însoţindu-i pe cei care o preferă în cele mai importante momente ale vieţii.